Prilika za umjetnike, pisce i umjetničke udruge: Grad Velika Gorica otkupljuje knjige, časopise i umjetnička djela

otkupljuje
Foto: FB Ogranak seljačke sloge Buševec

Iz goričke gradske uprave pozivaju umjetničke organizacije, samostalne umjetnike, udruge i druge pravne i fizičke osobe da predlože otkup knjiga, časopisa i drugih umjetničkih produkcija za sufinanciranje iz gradskog proračuna.

Program otkupa usmjeren je na otkup društveno vrijedne književno-izdavačke i druge umjetničke produkcije značajne za lokalnu zajednicu.

Prednost pri otkupu imaju djela čija tematika je vezana uz lokalnu zajednicu, koja obogaćuju i promoviraju zavičajnu kulturnu baštinu, kojima se potiče literarno i književno stvaralaštvo autora s područja Grada Velike. Za otkup se mogu prijaviti i djela koja promiču kulturu Grada i čiji primjerak se može koristiti u protokolarne svrhe gradskih dužnosnika.

Otkupljuju se knjige i druga tiskana izdanja nastala u tekućoj i prethodnoj godini. Iznimno se mogu otkupiti djela procijenjena kao značajna za potrebe Grada Velike Gorice.

Otkup knjiga i drugih umjetničkih produkcija od značaja za Grad Veliku Goricu odnosi se samo na finalizirane proizvode odnosno ne financira se tiskanje i pripremne radnje na djelima.

Uz prijavu, potrebno je priložiti i jedan ogledni primjerak knjige, časopisa ili druge umjetničke produkcije koji je ponuđen na otkup.

Rok za slanje prijava je 31. svibnja. Uz prijavu je potrebno priložiti i jedan ogledni primjerak knjige, časopisa ili druge umjetničke produkcije koji je ponuđen na otkup.

Detaljne upute i obrasce možete pronaći ovdje.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare