Vedrana Janjić i Vedran Planinšek istrčali splitski maraton, a Bruno Škrinjarić polumaraton

maraton
Foto: Maraton klub Velika Gorica

Trkači iz Maraton kluba Velika Gorica odradili su ovog vikenda prvi ovogodišnji maraton. Split je ugostio 410 trkača i trkačica u međunarodnoj konkurenciji, a među njima i troje goričkih maratonaca – Vedran Planinšek i Vedrana Janjić, te Bruno Škrinjarić u polumaratonskoj utrci.

– Mala, ali brza ekipa opravdala je očekivanja i uspješno predstavila klub u Splitu, s odličnim postignutim vremenima. Vedran Planinšek je do cilja utrke od 42,2 kilometra stigao za 3h09min52sec (chip time 3h09min48sec), osvojivši fenomenalno 24. mjesto među 330 finišera u muškoj konkurenciji. U kategoriji M35 Vedran je zauzeo deveto mjesto.

Samo tri žene bile u brže od Planinšeka, a u vrhu ženske konkurencije bila je i Vedrana Janjić, otrčavši svoj novi rekord i osvojivši 11. mjesto među 83 finišerke. Vedranin rezultat 3h35min26sec (chip time 3h35min16sec) je za čak 11 minuta bolji od njezinog prijašnjeg rekorda na maratonu. Lani je u kategoriji bila na postolju, ove godine je osvojila peto mjesto u kategoriji Ž45 – javili su iz Maraton kluba Velika Gorica.

Fenomenalan je rezultat ostvario Bruno Škrinjarić u polumaratonu. Do cilja je došao za 1h15min15sec, osvojivši 9. mjesto od 765 finišera, četvrto mjesto od svih hrvatskih trkača i treće mjesto u kategoriji M35.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare