Ima li u HNK Gorici još žara za pravu utakmicu: Ako Hajduk nije dovoljan motiv igračima, onda ga je stvarno nemoguće više naći…

Gorica je u posljednjem domaćem susretu protiv Splićana uputila više udaraca na gol od Hajduka / Foto: Gorica.info

Hajduk danas ponovno stiže na Gradski stadion u Velikoj Gorici. HNK Gorica dočekuje ga u vrlo lošem stanju nakon poraza od Rudeša, fenjeraša koji ove sezone do utakmice s Goričanima nije uspio pobijediti. No, Splićani su uvijek bili motiv za Goričane, pa se tome navijači crvenih nadaju i danas.

Dolazi Hajduk, koji, doduše, ne igra sjajno, ali marljivo skuplja bodove i bori se s Rijekom i Dinamom za titulu. Bit će Hajduk dodatno napaljen na Goricu budući je na posljednjem velikogoričkom gostovanju sredinom rujna prošle godine otišao put Splita pognute glave.

Bila je to, sjetimo se, sjajna predstava Gorice koja je preokrenula vodstvo gostiju u zadnjih desetak minuta utakmice. U 86. minuti Dino Štiglec je iz prve savladao Hajdukova golmana, a u 92. minuti Tim Matavž ostavlja loptu za Antu Mateja Jurića koji također matira Ivana Lučića. Na kraju 2:1 i bodovi ostaju u Velikoj Gorici.

Tada je Gorica bila u sjajnoj formi, igrači motivirani, izgledalo je kao da bi se ove sezone mogla dohvatiti i toliko željena Europa.

Gorica je danas 180 stupnjeva drugačija momčad. Motiva nema, a trener Dinko Jeličić već je pomalo smiješan kada nakon svakog poraza pronalazi neke dobre momente u igri svog tima. A, uz iznimku pobjede protiv Slaven Belupa, njegova momčad uglavnom bilježi samo poraze.

Ako Hajduk ne može motivirati igrače HNK Gorice, onda je teško da će to moći bilo što drugo. Jasno je da motiv nije natjeravanje nekog mjesta na tablici budući Gorica, nadamo se, više ne može ispasti iz lige, a čini se da je otišao i vlak koji bi ih mogao odvesti u Europu.

Tribine Gradskog stadiona i danas će biti prepune.

Utakmica počinje u 17:10 sati.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare