Opet među najuspješnijima: Plesači Vege na Kupu RH osvojili šest zlata, jedno srebro i jednu broncu

najuspješnijima
Foto: Vega

Prvi Kup RH u akrobatskom rock ‘n’ rollu okupio je u subotu u Križu brojne klubove iz cijele Hrvatske. Članovi velikogoričkog kluba Vega opet su bili među najuspješnijima i na ovom natjecanju. Mladi sportaši Vege vratili su se kući sa šest zlata, jednim srebrom i jednom broncom, objavili su iz kluba.

Zlatne medalje osvojili su Sara Kukla i Jakov Božičević u kategoriji mlađih juniora 2 kao i stariji kolege Vita Tot i Noa Goleš u kategoriji mlađih juniora 1. U seniorskoj kategoriji Couple dance Show pobjedu su odnijeli  Lana Papić i Fran Lončar.

Veliki uspjeh formacija

Ženska juniorska formacija The King (Tonka Sertić, Dora Sertić, Vita Papić, Lana Papić, Karla Bačurin, Julija Matić, Paula Perišić, Vita Tot, Sara Črnjak, Antonija Koleš, Emili Kovačević) osvojiviši zlato potvrdila je status najbolje hrvatske formacije u toj kategoriji, kao i  juniorska formacija (parova) Ghostbusters.

U nacionalnoj kategoriji malih formacija 3 Pink Panther (Ana Pejić, Nadia Điko, Mia Gita Barić, Julija Mijadžiković, Sara Kukla, Mia Gereš) također je osvojila zlato.

Tena i Ivano osvojili su drugo mjesto

Srebrom su okitili Tena Vrban i Ivano Bačurin u kategoji mlađih juniora 2, dok su cure iz male formacije 1 pod imenom Divas (Karla Bačurin, Antonija Koleš, Sara Črnjak, Dora Sertić, Paula Perišić, Emili Kovačević) zauzele treće mjesto.

Ekipa Divas osvojila je brončanu medalju

– Sezona se lagano zahuktava i polako se pripremamo za svjetsku scenu. Ono što nas jako gura naprijed je činjenica da smo u samom vrhu i veselimo se izazovima na svjetskim natjecanjima. Sve koreografije su nove ili bitno izmjenjene te je potrebno vrijeme da ”sjednu”. Ovi rezultati su najbolja potvrda da idemo u dobrom smjeru – kazao nam je trener Tomo.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare