U krađi ih ulovili policajci: Napravili rupu u ogradi poduzeća i izvukli elektroinstalacijske kablove

kablove
Foto: Policija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mlađih muškaraca (28 i 23) koji su krali elektroinstalacijske kablove iz poduzeća na području Ivanić-Grada.

Kako navode iz policije, dvojica muškaraca su se krajem ožujka dovezli s još jednom zasad nepoznatom osobom do blizine trgovačkog društva.

Tada nepoznati muškarac odvozi vozilo s mjesta događaja, a osumnjičeni dvojac sa škarama za željezo režu žičanu ogradu, te ulaze kroz napravljeni otvor u krug trgovačkog društva.

Kroz taj su otvor izgurali više kolutova s namotanim elektroinstalacijskim kablovima van kruga trgovačkog društva. Tada odlaze po kombi vozilo prethodno parkirano u blizini i utovaruju ih u teretno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka.

Osumnjičene su u tome uočili policijski službenici iz Ivanić-Grada te, iako su se dali u bijeg, sustignuti su i uhićeni. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 2000 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu  u Velikoj Gorici.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare