Predloži kolegicu ili kolegu: Bira se najbolji radnik u Hrvatskoj. Pobjednik dobiva 15.000 eura

Arhivska fotografija: Gorica.info

Postoje ljudi koji doslovno izgaraju na poslu koji rade. Oni su pravi kandidati za nagradu Mali svjetionik. Ove godine nagrada za osvojeno prvo mjesto iznosi 15.000 eura, a devet finalista dobit će po 1.000 eura.

Svake godine Mali svjetionik bira najbolje radnike preko natječaja. Do ove godine isplaćeno je sveukupno 87.350 eura u nagradama, a tu praksu namjeravaju nastaviti i ove godine, kažu organizatori.

Novac za nagradni fond se prikuplja preko donacija vjernih partnera i donatora. Prihodi prikupljeni u tekućoj godini koriste se za realizaciju projekta naredne godine.

– Želimo ispričati priče radnika koji su predani svome poslu, koji nadahnjuju svoju okolinu i koji svakodnevno žive vrijednosti koje svi cijenimo. Cilj nam je promicanje optimizma u Hrvatskoj na način da priče izvrsnih radnika podijelimo s javnosti i ukažemo na to da svi svojim pozitivnim djelovanjem utječemo na druge, znali mi to ili ne. Upravo zato je i naš slogan „Na putu do velikih priča“.

Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha naše nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost već i u sadašnjost.

Vjerujemo da ovim projektom možemo učiniti Hrvatsku boljim mjestom i vratiti nadu da se isplati truditi, marljivo raditi, biti pošten i iskren te potaknuti poslodavce da više cijene takve radnike, kažu organizatori.

Projekt funkcionira tako da svatko može prijaviti drugu osobu, za koju smatra da zaslužuje biti proglašena radnikom godine, preko formulara koji je dostupan na web stranici www.malisvjetionik.hr.

Prijave se primaju do 4. svibnja

Prijavitelj će kroz razna pitanja iznijeti razloge zašto bi upravo njegov kandidat trebao biti proglašen najboljim radnikom i osvojiti nagradu Mali svjetionik. Informacije moraju biti provjerljive tako da će kontaktirati poslodavce i kolege prijavljenog radnika koji mogu potvrditi njihovu priču.

Nakon toga komisija sastavljena od izuzetnih individualaca, uspješnih poduzetnika, akademskih djelatnika i prošlogodišnjih pobjednika Malog svjetionika odabire Top 10 kandidata za nagradu.

Ove godine prijave primaju 4. svibnja. Nakon toga slijedi glasanje šire komisije, a potom na društvenim mrežama i web stranici objavljuju priče odabranih Top 10 kandidata. Pobjednik natječaja odabire se glasanjem uže komisije.

Organizatori dodjele nagrada su Mazars, Udruga Partner, Tim Kabel i Zaklada Rhema.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare