Hrvatski potrošači odabrali proizvode godine: Jesu li ova kava, žitarice za doručak, umak, deterdžent… i vaš izbor?

odabrali
Ilustracija: Pixabay

Hrvatski potrošači odabrali su proizvode godine. Na temelju njihovih glasova dodijeljene su nagrade Odabrani proizvod godine za 2024. godinu. Titulu Odabrani proizvod godine ponijelo je sedam proizvoda, dok su titulu Marka povjerenja godine zaslužila tri brenda.

Za Odabrani proizvod godine dodjeljivane su nagrade u sedam kategorija. U kategoriji instant kave ovaj je prestižni žig mišljenjem potrošača zaslužila kava brenda Barcaffè, za najbolji pesto umak potrošači su izabrali Barillu, a za dodatke jelima Podravkinu Vegeta Natur liniju proizvoda.

Kada je riječ o kategoriji žitarica za doručak, među konkurencijom se izdvojio Čokolino Dark, od kava za van potrošačima je najdraža Petrolova ”Kava na putu“, a od mesnih proizvoda za djecu Cekin Kids.

odabrali
Foto: Promo

U kategoriji anatomske obuće najbolji je bio novi proizvod i marka na našem tržištu Terlik Sabo.

Svim spomenutim proizvodima dodijeljen je žig Odabrani proizvod godine, a za Marku povjerenja godine proglašen je Barcaffè u kategoriji kave, Q Max Petrol u kategoriji motornih goriva i Ariel kao omiljeno sredstvo za pranje rublja.

Istraživanje za oba žiga provela je nezavisna agencija NielsenIQ. Međunarodna licenca Product of the Year u Hrvatskoj je poznata kao crveni žig, a misija mu je pomoći proizvođačima da potvrde tržišnu vrijednost svojih proizvoda.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare