Napadnut vozač ZET-a na liniji 268: Muškarac ga napao, razbio vjetrobransko staklo i prijetio da će ga ubiti

liniji 268
Arhivska fotografija: Gorica.info

Napadnut je još jedan vozač ZET-a, ovaj put na velikogoričkoj liniji 268. Napad se dogodio u subotu navačer nešto prije pola noći kod Bundeka.

– Vozio sam autobus na relaciji Velika Gorica – Glavni Kolodvor. Taj mladić je nasumično zaustavljao aute i udarao je u stakla. Onda sam naišao ja. U busu je bilo nekoliko putnika, a on je stao pred autobus i počeo je udarati u staklo. Vikao je da će me ubiti – kazao je za 24sata vozač ZET-ovog autobusa.

– Cijelo vrijeme je govorio da će me ubiti. Lupao je u staklo nogama, rukama i glavom. Taj prizor je bio strašan. Još se tresem. Krhotine stakla su mi rasjekle ruke, a komadić mi je upao i u oko. On je htio ući kroz to staklo u bus. Bojao sam se za svoj život. Prije nekoliko mjeseci sam već proživio jedan napad kad me čovjek udario šakom – kazao je prestrašeni vozač.

Iz ZET-a su potvrdili napad i naveli da je napadač uhićen.

– U subotu, 18. svibnja u 23.47 sati na Aveniji Većeslava Holjevca, pješak je iz neutvrđenih razloga prišao autobusu linije 268 te je nakon verbalnih prijetnji vozaču ZET-a razbio vjetrobransko staklo. Prilikom loma stakla vozač je pretrpio ozljede te mu je pružena liječnička pomoć, a zahvaljujući brzoj reakciji policije, počinitelj je uhićen – rekli su iz ZET-a.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare