Karatisti Karate kluba Velika Gorica odradili dva turnira i okitili se medaljama Najuspješnije su bile Sara Banović i Marina Čale osvojivši zlatne medalje u uzrastima učenica (U12) i mlađe kadetkinje (U14)

karatisti

Karatisti Karate kluba Velika Gorica u protekla dva vikenda nastupili su na dva turnira u Zagrebu i Sisku.

Zagrebačka karate liga osnovana je s ciljem pružanja što većeg broja mečeva mladim karatistima i karatisticama. Zato mladi gorički karatisti sudjeluju drugu godinu zaredom.

– Ovaj put su nastupili s 24 natjecatelja od uzrasta učenika U12 do juniora U18. Puno odličnih borbi su pružili naši sportaši, možemo reći da smo ponosni što smo nakon 2. kola na drugom mjestu u ukupnom poretku klubova po uspješnosti – kazao nam je trener Goran Živković.

Vikend poslije Zagrebačke lige nastupili su na turniru u Sisku s pet natjecatelja koji su nastupili u ukupno osam kategorija. U Sisku je prisustvovalo 254 natjecatelja iz 25 klubova, a goričke mlade nade su osvojile čak sedam medalja, od čega dva zlata, tri srebra i dvije bronce.

karatisti

Najuspješnije su bile Sara Banović i Marina Čale osvojivši zlatne medalje u uzrastima učenica (U12) i mlađe kadetkinje (U14).

Srebro su osvojili: Borna Miletović – ml.učenici -35kg, Sara Banović – ml. kadetkinje -39kg i Vito Miletović – učenici -39kg.

Broncu su osvojili: Borna Miletović – učenici -39kg i Ena Lukačić – učenice -39kg.

karatisti

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare