Opet među najboljima: ARRK Gorica ima državne prvakinje u četiri kategorije Na državnom prvenstvu u akrobatskom rock’n'rollu u Ivanjoj Reki okupili su se najbolji plesači iz cijele zemlje

državne prvakinje
Foto: ARRK Gorica

ARRK Gorica ima državne prvakinje u četiri kategorije. Na državnom prvenstvu u akrobatskom rock’n’rollu u Ivanjoj Reki okupili su se najbolji plesači iz cijele zemlje, a među njima i plesačice i plesači iz ARRK Gorica.

Formacija Wednesday je osvojila zlatnu medalju u kategoriji Velikih formacija 2. Formacija Bubblegum je ponovno briljirala na natjecanju zauzevši prvo mjesto u kategoriji Velikih formacija 1.

Plesačice iz najstarije formacije Mustre su osvojile zlato u kategoriji Malih formacija 1 dok su se najmlađe plesačice okupljene u formaciji Lollipop također okitile zlatnom medaljom u kategoriji Velikih formacija 3.

Pored zlatnih odličja, klub je postigao značajne rezultate i u drugim kategorijama.

Plesačice formacije Dolls postale su viceprvakinje u kategoriji Malih ženskih juniorskih formacija, a formacija Butterfly je osvojila treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji Malih formacija 3.

Natjecateljicama formacije Revolution pobjedničko postolje je izmaknulo za koji bod, ali su zauzele fantastično četvrto mjesto u kategoriji Ženskih formacija.

Na natjecanju su nastupili i natjecatelji koji se natječu u kategorijama parova, a dva mlada para također su ostvarila iznimne rezultate u kategorijama s jakom konkurencijom.

Leona Hrvačić i David Kovač Savanović uspjeli su se svojim nastupom plasirati u finale gdje su zauzeli sedmo mjesto u kategoriji Mješovitih parova 2.

Laura Matijević i Marko Kovač Savanović natjecali su se u kategoriji Mješovitih parova 1 gdje su zauzeli 12. mjesto.

državne prvakinje

državne prvakinje  državne prvakinje

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare