Sjajni plesači Vege: Osvojili pet naslova prvaka i tri naslova viceprvaka države Prvenstvo Hrvatske u akrobatskom rock 'n' rollu održano je u Ivanjoj Reki, a okupilo je plesače iz svih klubova Hrvatske

naslova prvaka
Foto: Darko Gereš

Članovi Vege opet su bili među najuspješnijima na Prvenstvu Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rollu. Osvojili su pet naslova prvaka i tri naslova viceprvaka države.

Vita Tot i Noa Goleš su pobjedili u međunarodnoj kategoriji mlađih juniora 1 (juveniles).

Foto: Darko Gereš

Titulu prvaka Hrvatske osvojili su Natali Kovačević i Mihael Toma Matijević u kategoriji Mini, dok su klupske kolege Andrea Gavrilović i Nik Vesečić u istoj kategoriji osvojili naslov viceprvaka Hrvatske.

Foto: Darko Gereš

Mia Gereš i Manuel Odžić su u međunarodnoj kategoriji mlađi juniori 2 (children) osvojili visoko drugo mjesto i okitili se srebrom.

naslova prvaka
Foto: Darko Gereš

Veliki uspjeh formacija

U međunarodnim kategorijama formacija naslov državnih prvaka odnijela je juniorska formacija Ghostbusters kao i mala ženska juniorska formacija The King. 

naslova prvaka
Foto: Darko Gereš

Formacija Sugar Crush  također je bila najuspješnija u kategoriji formacija 4.

Djevojčice iz male formacije 3 pod nazivom Pink Panther okitile su se srebrnom medaljom.

U nekima kategorijama su sitne greške bile presudne tako da su medalje izmakle za dlaku. Lana Papić i Fran Lončar, koji su bili favoriti za zlato, završili su na četvrtom mjestu. Četvrto mjesto osvojile su formacije Divas, Supergirls i Magic.

– Ovo su fantastični rezultati i jako smo ponosni na sve naše sportaše! Pet zlata i tri srebra dokaz kvalitete rada, no i velikog truda naših mladih sportaša na koje smo iznimno ponosni. Prije svega čestitke njima i njihovim roditeljima koji su njima i nama trenerima velika podrška – rekao nam je trener Tomo.

naslova prvaka
Foto: Darko Gereš

Prvenstvo Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rollu održano je u subotu u Ivanjoj Reki, a okupilo je plesače iz svih klubova Hrvatske. Odluku tko je najbolji  donijela je osmeročlana sudačka postava sastavljena od međunarodnih sudaca.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare