Trkači MK Velika Gorica osvojili jednu zlatnu i dvije brončane medalje Iza goričkih trkača još jedan je uspješan vikend, s tri osvojena pobjednička postolja na različitim utrkama

Foto: Maraton klub Velika Gorica

Trkači Maraton kluba Velika Gorica imali su još jedan uspješan vikend, s nekoliko osvojenih pobjedničkih postolja na različitim utrkama. Jedna zlatna i jedna brončana medalja osvojene su na 1. Vatrogasnoj utrci Sveta Nedelja, a još jedna brončana medalja na 27. Malom maratonu Sisak – Trebarjevo, javili su iz kluba.

Orešje je bilo domaćin 1. Vatrogasne utrke Sveta Nedelja, koja je dio Vatrogasne trkačke lige. Trčalo se 5,5 kiometara oko jezera Orešje, a Luka Čučuković, koji u Vatrogasnoj lici predstavlja DVD Novo Čiče, osvojio je fenomenalno četvrto mjesto generalke i prvo mjesto u kategoriji M20.

Do cilja mi je trebalo 22:09 minuta, pobijedio je najbližeg pratitelja za šesnaest sekundi, objavili su iz Maraton kluba Velika Gorica.

– Naš drugi vatrogasac, Nedjeljko Babić iz JVP Zagreb, također se popeo na pobjedničko postolje. S rezultatom 26:09 minuta bio je 25. muški ukupno i treći u kategoriji M50 – rekli su iz MK Velika Gorica.

Na Malom maratonu Sisak – Trebarjevo, koji se trči rutom uz rijeku Savu, sudjelovalo je pet goričkih trkača.

U međunarodnoj konkurenciji sedamdesetak natjecatelja pobjede u muškoj i ženskoj konkurenciji odnijeli su Kenijci i Kenijke.

Najbrži trkač iz MK Velika Gorica bio je Darko Radić. S rezultatom 1h06min42sec osvojio je 12. mjesto od svih muških i treće mjesto u kategoriji M50. Darko Kovač je s rezultatom 1h24min36sec bio 43. među muškima i 15. u klasi M50.

Ženski dio ekipe činile su Kristina Terzić, Marina Mihić i Edita Grgić. Kristina je s rezultatom 1h20min36sec bila deseta žena i peta u kategoriji Ž40. Marina je završila utrku za 1h23min22sec na dvanaestom mjestu i šesta u kategoriji Ž40. Edita je bila odmah iza Marine, na trinaestom mjestu s rezultatom 1h25min42sec, na četvrtom mjestu u klasi Ž50.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare